Başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle beraber her gün farklı mahallelere ziyaretlerde bulunan Akay, verilen hizmetleri bizzat denetleyerek, yeni projelerin planlamasını gerçekleştiriyor. Son olarak Mithatpaşa, Barış ve İsmetpaşa Mahalle muhtarlarıyla buluşan Akay, mahallelerin eksiklikleri ve ihtiyaçları konusunda bilgiler aldı. Ayrıca esnafla gerçekleştirilen ziyaretlerde de Seyhan Belediyesi'nin devam eden çalışmalarını değerlendirerek, yeni projeler için fikir alışverişinde bulundu.
Başkan Akay, projelerin uygulanacağı alanlarda keşif çalışmalarını da bizzat yöneterek, devam eden asfalt serim çalışmalarını denetledi. Seyhan Belediyesi'nin verdiği hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren muhtarlar ve vatandaşlar, Başkan Akay'a teşekkür etti.
Başkan Akay, çalışmaları hakkında şunları söyledi: “Seyhan Belediyesi olarak halkımıza hizmet için buradayız. Seyhan ve Seyhanlı hemşerilerimiz her şeyin en iyisine layık. Daha çağdaş, daha yaşanabilir bir Seyhan’ı birlikte inşa edip, kentimizi geleceğe taşıyacağız.”
İHA -HABER MERKEZİ


Başarılarınızın devamını bekliyorum ama havuzlubahçe mahallesi 15128 sokak 1530 sokak ve Ömür sokaklar orada çalışmalar Yok illa şikayet edeceğim de bir temizlik görevlisi gelip orada çalışma yapacak bu uygun bir şey değil Seyhan belediyesi'ne yakışmıyor verdiğimiz oyların kıymetini bilin CHP'ye oy veriyorsak CHP'liler de çalışmalı bir CHP'li olarak oranın bu kadar kirli olacağını düşünmemiştim