Özer, 2019-2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde İyi Parti'nin adayı olarak Cevdetiye Belediye Başkanı seçilmişti. Ancak Özer, geçtiğimiz günlerde İyi Parti'den istifa ettiğini açıklamıştı.
Ak Parti İl Binasında düzenlenen törende, Ak Parti İl Başkanı Servet Alibekiroğlu, AK Parti Genel Merkez il koordinatörü Rasim Erdoğmuş, Osmaniye Ak Parti Milletvekili Seydi Gülsoy ve çok sayıda partili hazır bulundu. Başkan Özer, üyelik formunu doldurarak Ak Parti'ye resmi geçişini gerçekleştirdi.
Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, törenle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Osmaniye İl Başkanımız Sayın Servet Alibekiroğlu, Ak Parti Genel Merkez il koordinatörümüz Sayın Rasim Erdoğmuş ve teşkilatımız ile birlikte İyi Parti Cevdetiye Belediye Başkanı Mehmet Özer’in partisinden istifa ederek, Büyük AK Parti ailemize katılımını gerçekleştirerek rozetini taktık.” ifadelerini kullandı.
Cevdetiye Belediye Başkanı'nın Ak Parti'ye geçişi, yerel ve ulusal politika gündeminin önemli başlıklarından biri olmuştur. Mehmet Özer'in bu yeni politik süreci ve Ak Parti'deki yolculuğu, özellikle Osmaniye ve Cevdetiye'deki vatandaşlar tarafından yakından takip edilecek gibi görünmektedir.
Cevdetiye, Mehmet Özer, İyi Parti, Ak Parti, istifa, geçiş töreni, Ahmet Karagöz, siyaset, yerel siyaset, Osmaniye
Ahmet Karagöz