Adana'da Kaybolan Genç Kızlar, Parkta Bulundu

Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi'nde yaşayan ve açık lisede eğitimlerine devam eden iki kuzen, geçtiğimiz günlerde ailelerine mesaj atarak evlerinden ayrıldı. 17 yaşındaki Nazmiye Çolak, Cumartesi gecesi evden ayrılırken, kuzeni 16 yaşındaki Selin Yezdanur Sezik de Pazar sabahı işe gidiyorum bahanesiyle evden ayrıldı.

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı Tüm Haberleri

Ailelerine attıkları mesajlarda, "Bizi arayıp durmayın, şehir dışındayız." diyen genç kızlar, yeni bir hayata başladıklarını, bu yüzden ailelerinin endişelenmemesi gerektiğini ifade etti. Ancak bu mesajlar, ailelerinde büyük endişe yarattı. Genç kızlar, mesajların ardından telefonlarını kapatarak ulaşılmaz hale geldi.

Olayın ardından aileler ve polis, genç kızları her yerde aramaya başladı. Aramaların ardından iki kuzen, merkez Çukurova ilçesindeki Beyazevler Mahallesi'nde bir parkta yürürken tespit edildi. Genç kızlardan Nazmiye Çolak annesine, Selin Yezdanur Sezik ise babasına teslim edildi.

Aileler, yaşanan bu olayın ardından kızlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler. Ancak genç kızların neden böyle bir karar aldığına dair net bir bilgiye henüz ulaşılamadı. Aileler ve yetkililer, yaşanan bu olayın ardından gençlerin psikolojik destek alması gerektiğini vurguladılar.

25 Eki 2023 - 15:27 Adana- Asayiş

Muhabir  İhlas Haber Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Medya Yenigün Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medya Yenigün Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medya Yenigün Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medya Yenigün Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.