ERDOĞAN: "AİLE YAPISINA YÖNELİK TEHDİTLERE KARŞIYIZ"

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 8. Aile Şurası'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aile yapısının önemini vurguladı ve cinsiyetsizleştirme politikalarının aile yapısına yönelik en büyük tehdit olduğunu belirtti. "Aile kutsal bir yapıdır ve bu yapıya zarar verilmesine izin veremeyiz." dedi. Erdoğan, Türkiye'nin küresel cinsiyetsizleştirme politikalarına boyun eğmeyeceğini ifade ederek, "Aile yapımızı koruyacağız." diye ekledi.

Anadolu Ajansı
Anadolu Ajansı Tüm Haberleri
ERDOĞAN: "AİLE YAPISINA YÖNELİK TEHDİTLERE KARŞIYIZ"
Video için play'e tıklayın

GAZZE'YE YÖNELİK SALDIRILARA TEPKİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını eleştirerek bu saldırıların savunma sınırını aştığını, açıkça bir zulüm ve barbarlık olduğunu vurguladı. Erdoğan, uluslararası toplumun tepkisizliğine dikkat çekerek, Avrupa Birliği'nin ve BMGK'nin Gazze konusunda yetersiz kaldığını belirtti.

"Gazze'ye yönelik insani yardımlarımız devam ediyor." diyen Erdoğan, Türkiye'nin Mısır üzerinden Gazze'ye 200 tonun üzerinde yardım gönderdiğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, uluslararası toplumun bu konuda sessiz kalmasını eleştirerek, "Gözlerimizin önünde böyle bir zulüm yaşanırken bizden sessiz kalmamızı beklememeliler." dedi.

26 Eki 2023 - 14:57 Ankara- Siyaset

Muhabirler :  Anadolu Ajansı ,  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Medya Yenigün Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medya Yenigün Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medya Yenigün Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medya Yenigün Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.