Hatay'da 25 yıl hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı

Hatay'da 25 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü cezaevine gönderildi.

Hatay'da 25 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü cezaevine gönderildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, "Bir suçu gizlemek veya başka bir suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak amacıyla öldürme" suçundan kesinleşmiş 25 yıl hapis cezası bulunan firari hükümlünün yakalanması için çalışma başlattı.

Ekipler, Hassa ilçesinde bir adreste saklandığını belirlediği firari hükümlüyü operasyonla yakaladı.

Hükümlü işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

28 Eki 2023 - 10:20 Hatay- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Medya Yenigün Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medya Yenigün Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medya Yenigün Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medya Yenigün Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.