Gaziantep'te Kanlı Pusu: Motosikletli Şahıs Hayatını Kaybetti

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde dün akşam meydana gelen olayda, bir motosikletli şahıs, seyir halindeyken hedef alındı ve kanlı bir pusu sonucunda hayatını kaybetti. Olayın şok etkisiyle şehirde geniş bir güvenlik operasyonu başlatıldı.

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı Tüm Haberleri

Olay, Kurbanbaba Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, 33 yaşındaki Serdar Kılınç, bir alacak verecek meselesi yüzünden telefonla husumetlisinin ismi öğrenilemeyen bir kişi ile tartıştı. Tartışma sonrasında ikili buluşma için sözleştikten sonra, Kılınç motosikletiyle buluşma noktasına doğru hareket etti. Ancak yolda pusuya yatan husumetlisi, pompalı tüfekle motosikletli Kılınç'a saldırdı. Kılınç vücuduna çok sayıda saçma isabet etti ve ağır bir şekilde yaralandı.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, ağır yaralı Kılınç'a hemen müdahale etti ve onu hastaneye nakletti. Ancak tüm çabalara rağmen Serdar Kılınç kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Kılınç'ın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı ve yakınlarına teslim edilmek üzere bekletiliyor.

Katil zanlısının kaçtığı belirtildi ve şu an için ismi tespit edilemeyen saldırganın yakalanması için polis geniş çaplı bir çalışma başlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil zanlısını bulmak için yoğun bir çaba harcıyor.

Olayın detaylarına ilişkin soruşturma devam ediyor. Gaziantep halkı, bu şiddet olayına karşı büyük bir tepki gösterirken, güvenlik birimleri şehirdeki huzurun sağlanması ve saldırganın adalete teslim edilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

28 Eki 2023 - 14:24 Gaziantep- Asayiş

Muhabir  İhlas Haber Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Medya Yenigün Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medya Yenigün Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medya Yenigün Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medya Yenigün Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.