Bozuk su boruları tamir edilmeye devam ediliyor 

Hatay il genelinde yıllardır devam eden su sorunu 6 Şubat asrın felaketinin yaşanmasıyla daha büyük boyutlara ulaşmıştı. Çoğu mahalle uzun bir süredir su sıkıntısı yaşarken Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri su borularının tamirine aralıksız devam ediyor. 

Ahmet  Karagöz
Ahmet Karagöz Tüm Haberleri

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde su boruları da tahrip olmuştu. Şehrin genelinde deprem öncesinde de yaşanan su sıkıntısı deprem ile birlikte daha geniş bir alanda etkili olmaya başladı. Vatandaşları artık isyan ettiren su sorunu karşısında Hatay Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler çalışmalara aralıksız bir şekilde devam ediyorlar. 
Su olmadan hiçbir şey olmadığını bu nedenle susuzluğa artık tahammüllerinin kalmadığını belirten vatandaşlar yapılan çalışmaların en kısa tamamlanmasını istediklerini belirterek şunları kaydettiler; “Hatay’ın çoğu yerinde zaten su sorunu vardı. Ancak deprem ile birlikte su sorunu olmayan yerlerde de sular kesildi. Koskoca yaz mevsimini taşıma sularla geçirdik. Su olmadan canlı olur mu? Sonunda ekipler çalışmalara başladı. Elbette çok mutluyuz. En kısa çalışmaların tamamlanmasını ve her yerde suyun akmasını istiyoruz.” Diye konuştular. 
 

30 Eki 2023 - 19:37 Hatay- Çevre

Muhabir  Ahmet Karagöz


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Medya Yenigün Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medya Yenigün Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medya Yenigün Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medya Yenigün Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.