Halaçoğlu, SGK'nın Saygın İsmi Naci İmiroğlu'nu Kaybettik

Türk Ocakları Adana İl Başkanı Mustafa Halaçoğlu, SGK bölge müdür yardımcılığı görevini yürütmüş ve emekli olan Naci İmiroğlu'nun ani bir kalp krizi sonucu vefat ettiğini merhuma rahmet dileyip ailesine baş sağlığı diledi.

Tülay  Uğur
Tülay Uğur Tüm Haberleri

Merhum Naci İmiroğlu için rahmet dileklerini iletip kederli ailesine başsağlığı dileyen, Halaçoğlu, Naci İmiroğlu'nun vefatına duyduğu üzüntüyü ifade ederken, onu "çok iyi bir insan" ve "hemşerilerine ve tüm vatandaşlara hep yakından yardımcı olan mümtaz bir dost" olarak tanımladı. İmiroğlu'nun, toplum içindeki yardımseverliği ve dost canlısı tutumuyla tanındığını vurguladı.

21 Kas 2023 - 20:15 Adana- Yaşam

Muhabir  Tülay Uğur


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Medya Yenigün Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medya Yenigün Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medya Yenigün Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medya Yenigün Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.