Seyhanlı muay thai sporcusu türkiye şampiyonu oldu
DESTEK AKAY’DAN ŞAMPİYONLAR SEYHAN’DAN
YAŞI KÜÇÜK BAŞARISI BÜYÜK,
VASFİYE’NİN YENİ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Seyhan Belediyesi bünyesinde bulunan seyhan Belediye spor kulübü değişik branşlarda şampiyonlar yetiştirmeye devam ediyor. Gülbahçesi Bilgi Evi bünyesindeki spor okullarında keşfedilen 11 yaşındaki Muay Thai sporcusu Vasfiye Benek, Antalya’da yapılan Türkiye Şampiyonası minik bayanlar 32 kiloda Türkiye şampiyonu oldu. Yaşı küçük ama başarısı büyük olan Vasfiye’nin yeni hedefi 21-28 Mart tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edip derece yapmak.
“BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Muay-Thai sporunu severek yaptığını ve kısa zaman içerisinde Türkiye Şampiyonluğuna uzanmasının kendisini son derece mutlu ettiğini belirten Seyhan Belediye Spor kulübü Vasfiye Benek, “ Şimdiki hedefim Avrupa Şampiyonasında iyi bir performans gösterip başarısı çıtasını yükseltmek. Bunun içinde hocalarım nezaretinde çalışmalarımı sürdürüyorum. Desteklerinden dolayı Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay’a teşekkür ediyorum” dedi.
GÜDER: BELEDİYE BAŞKANIMIZIN DESTEĞİ BİZİ BAŞARIYA TAŞIYOR
Sporun ve sporcunun her zaman yanında yer alıp desteğini esirgemeyen Başkan Akay’ın, bu destekle şampiyon sporcuların yetiştirilmesini sağladığını belirten seyhan belediyesi Uzak Doğu Sporları Koordinatörü Hasan Güder, “Belediye başkanımıza sporcularımız adına teşekkür ediyoruz. Gülbahçesi Bilgi Evinde yapılan spor okulundaki çalışmalarda keşfettiğimiz Vasfiye Benek’in Türkiye şampiyonu olması bizler için gurur vesilesidir. Avrupa Şampiyonasından da mutlu bir şekilde döneceğimize inanıyorum” diye konuştu. Haber Merkezi